bootfitting tarieven

de perfect passende skiboot

Eerst even een kopje koffie en wat uitleg over de winkel. Vervolgens horen wij graag over je skikwaliteiten, ervaring, wensen en mogelijke klachten, zodat we een duidelijk beeld krijgen over wat voor jou een goede skischoen kan zijn.

Schoenen en sokken uit: tijd voor een voetanalyse. De volledige voet worden opgemeten in meerdere posities. Iedere voet is anders en uniek dus dit vergt wat tijd.

De passessie. Op basis van punt 1 en 2 selecteren wij enkele skischoenen op pasvorm en materiaal. Ook wordt bekeken of er inlegzolen nodig zijn in de schoenen, die wij voor je vormen en maken in de winkel n.a.v. de voetanalyse. In overleg wordt de beste keuze vastgesteld.

Deze skischoen wordt, indien nodig, met de hand bewerkt en volledig aangepast op uw voet, zodat de schoen perfect zit (en blijft zitten tijdens uw skivakantie)!

bootfitting prijslijst

Inlegzolen

Kustomaid First step vanaf € 59,95 
Kustomaid Black edition € 94,95
Kustomaid Heierling carbon € 94,95

Binnenschoen aanpassen

Vervormen binnenschoenen € 24,95
Padding verwijderen € 9,95
Padding toevoegen € 24,95

Buitenschoen aanpassen

Frezen vanaf €19,95
Uitdrukken va. €19.95
Canting instellen va. €19,95
Heellifter €9,95
Volume reducers € 24,95
Bootboard aanpassen € 14,95
Schnall vervangen “Inclusief schnall” € 24,95
Canting schroef vervangen € 9,95

Foam binnenschoen*

Foamschoenen voor skischoenen € 229,95
Palau binnenschoen vanaf € 109,95
* Bij een binnenschoen is er altijd nog een inlegzool nodig, zie ook bovenaan deze prijslijst.

FAQ

Bootfitten houdt in dat skiboots (skischoenen) volledig worden aangepast aan je voet, zodat je skischoenen fijn zitten en blijven aanvoelen.

Dit hoeft niet, maar voorkomt wel dat je misschien lang moet wachten. Afspraken zijn ook mogelijk buiten openingstijden. Bel of mail gerust.

We verkopen ook ski’s, stokken, goggles, helmen, sokken, handschoenen, mutsen, truien en winterjassen. Op verzoek kunnen we ook snowboards leveren.

Nee. We hebben een mooie collectie jeans voor dames en heren, maar inmiddels een nog grotere collectie bovenkleding in een Scandinavische stijl. Zie onze merken.

Alle gekochte artikelen mogen geruild of geretourneerd worden in de winkel, zo lang ze geen gebruikssporen bevatten. Bij retournering van ongebruikte artikelen krijg je gewoon je geld terug.