SALE: goedkoop shoppen, maar ook “donker van kleur”?

Jazeker, we beginnen met de sale!! “We” is eigenlijk: Bart en Anneke, maar ik schaar me hierbij even heerlijk onder deze groep sales professionals ;). En, we gaan er meteen lekker in: vanaf VANDAAG 20% tot 25% op alle kleding, zodat je er heel voordelig EN heel shiny bij kunt lopen tijdens de kerstdagen en NYE!

Altijd lastig, wanneer begin je met de sale en hoeveel korting geef je… Je moet eigenlijk ‘het perfecte moment’ kiezen: niet te laat en niet te vroeg. Goed verhaal dit… Ik bemoei me er dus ook maar niet mee, hoewel heel soms ook om mijn mening wordt gevraagd. Uit algemene interesse ben ik eens gaan googlen waar je de term sale eigenlijk allemaal voor gebruikt en tot mijn eigen fascinatie blijkt dit ook een Friese jongensnaam te zijn. En wil het nu net zo zijn, dat wij geen (voor ons) leuke jongensnamen weten. Bart heeft het zelfs al opgegeven om erover na te denken en hoopt nu fanatiek op nog een meisje, maar ik blijf steevast verder zoeken. Helaas blijkt Sale: “donker van kleur” te betekenen en dat is nou net niet iets wat bij de meeste mensen opkomt als ze aan Bart en mij denken met onze witte huidjes (hoewel we zo ons best doen om mooi bruin te worden). Wij maken helaas geen kans op een kindje met een mooi tintje, groene ogen en donkere krullen (waar ik toch ooit stiekem op hoopte)… Afvallertje dus, hoewel ik zonder deze betekenis ook al iets twijfelde over de naam “Sale”. Klinkt toch een beetje goedkoop. Dus, tips voor geweldige jongensnamen: MEGA welkom! Tot blogs!!