Kustomaid is weer aan het bloggen!

Ik ben er weer!

Ik geef het toe: het bloggen was een beetje ingestort (lees: ligt al een jaar stil), maar we zijn er weer! En nu ga ik het fanatieker bijhouden, want de nieuwe website is veel te mooi! Ook heb ik orders gekregen van de baas/man/vriend/huisgenoot dat ik echt meer mijn best moet doen, want zijn schrijfstijl laat helaas te wensen over. Aan de meesten van jullie zal waarschijnlijk bekend zijn dat Bart niet ‘gelooft’ in interpunctie of hoofdletters, met als conclusie dat de echte boodschap pas te herleiden is uit zijn appjes en mailtje als je deze hardop voorleest. Nu niet iedereen onze website hardop zal willen voorlezen, heb ik de blogtaak maar op me genomen. 

Het grote nadeel: Bart heeft een meer creatieve geest dan ik. Althans, voor wat betreft de winkel, skischoenen, mode en alles wat daarmee samenhangt. Uiteraard vraag ik eerst alle info op bij Bart, zodat ik een goed verhaal heb, maar het kan dus soms zo zijn dat er af en toe wat van mijn dagelijkse leven doorsijpelt in mijn blogjes; schrijft ook wat lekkerder. Zo zit ik tijdens het schrijven van deze blog op de bank, voor de kachel, Nova op bed, nieuwe aanwinst in mijn buik, geen wijntje voor mijn neus (vanwege de nieuwe aanwinst) en te bedenken wat we deze (zon)dag nog eens gaan ondernemen. Een beetje een ‘standaard’ zondag, nu onze weken behoorlijk druk kunnen zijn. Heerlijk. 

Soms bemoei ik me ook met de winkel, echter verkoopskills heb ik niet. Bart denkt daar hetzelfde over. Een gevoel voor mode heb ik ook niet en skiën kan ik ook niet mega goed, dus het een en ander laat behoorlijk te wensen over. We vullen elkaar lekker aan en ik moet eerlijk toegeven dat ik echt vaak met trots kijk naar de wijze waarop Bart vertelt over bootfitting, hoe hij een gehele skischoen aanpast, hoe hij de hele modecollectie kent, hoe hij de mooiste Scandinavische merken zoekt en hoe hij altijd enthousiast zijn klanten op hun wenken bedient. De winkel is een succes, dus nu aan mij de taak om ook online wat fanatieker te zijn. De eerste stap is gezet, de volgende keer volgt er een mega diepgaand inhoudelijk blogje, houd de website in de gaten…..