Geen zin in last minute shoppen en spierpijn: prepare voor wintersport!!

Wij zijn al enthousiast begonnen: wintersport training bij Ready 4 More, ski’s in de wax, kleding gewassen en de schoenen gecontroleerd. Dit is eerlijk gezegd voor ons ook nieuw, omdat wij, net als bijna iedere andere Nederlander, meestal alles ‘last minute’ bij elkaar scharen en in de auto droppen. In de sneeuw aangekomen, wordt er gezocht naar handschoenen, blijkt de goggle (lees: sneeuwbril) te zijn gescheurd en zitten er gaten in de sokjes, dus betere voorbereiding is natuurlijk mooi meegenomen :).

Ik ben al heerlijk een weekendje in de sneeuw geweest met schoonvaders. Hoewel we de eerste dag niet veel zicht hadden en we ‘s middags ‘noodgedwongen’ in de sauna moesten zitten, werden we op dag 3 beloond met centimeters verse sneeuw en een heerlijk zonnetje! Gelukkig konden we goggle’s testen van Giro, Bolle, Head en Miron, zodat we voor alle weersomstandigheden zicht hadden. Ook een weerbericht check, voordat je gaat, kan dus geen kwaad!

Mocht je enigszins voorbereid, met fijne schoentjes, een goede goggle, een lekker helmpje, warme sokken en een tof  borrelflesje op zak (wat natuurlijk ook heel cool is) op wintersport willen, kom dan snel eens bij ons kijken. De ski en skischoen collectie is groter en beter dan ooit en onze merken (Head, Nordica, Tecnica, Dalbello, K2, Lange en Heierling) hebben weer bizar mooie en fijne collecties gemaakt!

Tot snel en alvast heeeeeeeeeel veel wintersportplezier!!