De meneer van de skiwinkel

Basisscholen kijken. Dat hebben we maar even gedaan, nu ik toch verlof heb. Kan ze naar de peuterspeelzaal, waar ze later naar school gaat. En ja, Bart blijkt zowaar een bekende Berlicummer te zijn onder het kleinere winkelend publiek :). Waar de hele kleintjes vooral denken aan spekjes en krentjes als ze langs de winkel lopen, werd hij op de scholen herkend als ‘de meneer van de skiwinkel’. Er zijn net geen handtekeningen uitgedeeld, maar ik zag hem glunderen.

 

Maar, ‘de skiwinkel’ is slechts een deel van de shop en het seizoen is weer voorbij. En ja, de skiwinkel loopt goed, maar ik persoonlijk vind het kledingboetiek stuk zeker zo leuk. Met de komst van Anneke, die beduidend meer verstand van mode heeft dan ik (is ook niet heel moeilijk), zijn er weer de gaafste merken toegevoegd aan de shop, zoals de Deense merken Moss Copenhagen en Margit Brandt, maar ook de nieuwe collecties van Knit-ted, Modstrom, Levi’s en Wunderwerk zijn genieten. Veel kleurtjes, zomerse jurkjes, festival shorts, toffe shirts, unieke jeans en pantalons en heerlijke vesten maken de collectie compleet en nu ook Anneke mee inkoopt, is de damescollectie vrouwelijk dan ooit :). De skispullen verdwijnen langzaam uit de shop en binnen nu en enkele weken wordt er zelfs een mini make-over gedaan. Even weer restylen om te zorgen dat we nog meer shoppers krijgen.

 

De ‘meneer van de skiwinkel’ wordt dus ‘de meneer van de kledingboetiek’ de komende periode. En, er zullen meerdere toffe events worden gepland de komende zomer, dus houdt onze Social Media en website in de gaten! Tot snel!!