Barts ongekende vreugde als wij in de winkel verschijnen :)

Bart is druk. Al de hele winter. Skiseizoen, hectiek, nieuwe tools, veel te vermaken skischoenen, ski’s slijpen en waxen, sale, nieuwe collectie en ook nog alle normale dingen die bij ‘het ondernemerschap’ horen.

Nova en ik zijn, als ik niet aan het werk ben, niet druk. Wij hebben een relaxed leven, houden van badderen, filmpjes kijken, spelletjes doen en koffie drinken her en der. Dus op de dagen dat wij samen zijn de hele dag (woensdag en zaterdag) brengen wij met alle liefde een bezoekje aan papa, want wij denken dat hij dat heel leuk vindt. Stiekem weet ik wel beter…

Eigenlijk zie ik het al als ik binnen kom: klanten, overal skischoenspullen en Bart die mij aankijkt met een blik van “komen jullie nu echt hier koffie drinken?”. Helaas heb ik dan al vaak aan Nova beloofd dat wij bij papa ‘gaan spelen’, ze verstoppertje mag doen in het magazijn, ik me zal verstoppen in het pashok en we gaan krijten. En, papa heeft krentjes (en Anneke spekjes) dus er komt toch een soort Efteling gevoel bij haar los als we de winkel instappen. En: dat gun ik haar :). Dus, ik negeer Bart, hoop dat klanten Nova ook grappig vinden en we nemen het er even van. Geeft ook een leuke huiselijke sfeer aan de winkel, denk ik maar.

Dus als jullie ons (Nova en mij) ooit ontdekken in de winkel, terwijl het lijkt alsof het niet helemaal praktisch is: sorry. Bart kan hier niets aan doen. Ik hou gewoon van family time, gewenst of niet :).