Winkel misschien gesloten!

IMG_3772Nog een weekje en dan is het zover: de uitgerekende datum! Spannende tijd, waarin op ieder moment ineens de telefoon in de winkel kan gaan dat ik naar huis moet komen. En ja, dan gooi ik de winkel direct dicht en weet meteen het hele dorp “het is zover”!

En daar willen we jullie, als trouwe fans, op voorbereiden. Het kan zomaar zijn dat de winkel dicht is, terwijl deze open hoort te zijn. En hoewel we liever niet hebben dat dit vervolgens door de hele regio verspreid wordt: waarschijnlijk zijn we dan onze mini-me op de wereld aan het helpen en staat de winkel toch echt even op plaats 2. Maar, ben niet bang, zodra we met 3en zijn en alles weer iets rustiger is, stellen we jullie natuurlijk direct op de hoogte en probeer ik er weer zo snel mogelijk voor jullie te zijn. En, als hij/zij een beetje lief is :), zal hij/zij ook zeker in de winkel te bewonderen zijn!!

Ik houd jullie op de hoogte, vergeet vooral ook niet Facebook in de gaten te houden!

Liefs een nieuwsgierige bijna papa :)

Deel!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestGoogle+Share on StumbleUponShare on Redditshare on TumblrDigg thisBuffer this pageFlattr the authorEmail to someone