SKI
Last van pijnlijke voeten tijdens het skiën of knellende skischoenen? Of sta je wel eens op de piste en denk je: was het maar alvast tijd om mijn skischoenen uit te kunnen doen? Dan ben je bij ons aan het goede adres!

Bij Kustomaid wordt er door mij, Bart van der Valk, bootfitter en wintersportspecialist, een voetanalyse gemaakt en ik zorg ervoor dat je volledige skischoen vervolgens wordt gevormd en aangepast aan jouw voet, zodat je tijdens het skiën volop kunt genieten van de zon, de sneeuw en de wintersport! Naast een skischoen die volledig wordt aangepast op jouw voet, maken wij ter plekke een inlegzool voor je. Kustomaid is niet voor niets dé skischoenspecialist!

_MG_4891 small
Onze skiboots
Naast de gepatenteerde Heierling skischoen, die wij als enige in de Benelux aanbieden, hebben wij skischoenen van de merken Dalbello, K2 en Lange. Betrouwbare merken waarvan wij weten dat ze perfect zijn voor onze klanten!
Lees snel alle productinfo over onze skibootmerken!


Ski’s, Skigear & Skiwear
Zonder ski’s kan er natuurlijk niet geskied worden! In onze winkel vind je merken als Elan, Head en K2, maar ook de handgemaakte Nederlandse ski van Rude. Skistokken van Gabel, helmen en goggles van Giro, handschoenen van Hestra, sokken en ondergoed van Falke en erg gave skikleding van Colour Wear zorgen ervoor dat je bij ons al je skigear & wear kunt scoren!


Onderhoud ski’s en snowboards
Wil je je ski’s of je snowboard nog even laten slijpen en/of waxen, voordat je de piste op gaat? Dit kan bij ons natuurlijk ook!

SKI:
Kleine beurt: € 22,95
Grote beurt: € 32,95

SNOWBOARD:
Kleine beurt: € 32,95
Grote beurt: € 42,95