Pijnlijke voeten tijdens het skiën

DSC_0174 copyHeel veel mensen hebben last van koude of pijnlijke voeten tijdens het skiën. Rode plekken op enkels, blaren op hielen, paarse tenen en zere schenen, het komt sommige van jullie (helaas) vast bekend voor… En dan de dag erna: die zere voeten weer in die skischoenen, aaargh!!

Maar, wat is er aan te doen? Is het wel echt nodig om met pijnlijke voeten te skiën? Nee, natuurlijk niet!

Als je bij ons komt, meten we vooraf onder meer je kuiten, wreefhoogte, hielbreedte en voorvoetbreedte op en nemen we ook eventuele ‘knobbels’ even onder de loep :).  Vervolgens is het van belang te bepalen hoeveel je weegt, wat je skiniveau is en waar je gaat skiën, zodat we op basis van alle gegevens voor je de juiste skischoen kunnen uitzoeken en (indien gewenst/noodzakelijk) ter plekke een zooltje op maat kunnen maken. Met de keuze uit Lange, Head, Dalbello, Tecnica, K2 en onze exclusieve Heierling zit er altijd iets tussen!

Natuurlijk bootfitten wij en is alle apparatuur daarvoor aanwezig in de shop, maar dan hebben we het natuurlijk wel over echt bootfitten en niet over een binnenschoen in een oventje stoppen en dan vervolgens stellen dat de schoen is gebootfit ;-). Er komt zo veel meer bij kijken!

Kom gerust een keer kijken of informatie inwinnen, de deur staat open!

Deel!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestGoogle+Share on StumbleUponShare on Redditshare on TumblrDigg thisBuffer this pageFlattr the authorEmail to someone