OVER KUSTOMAID

Na 10 jaar bij Van Tilburg Mode en Sport Nistelrode te hebben gewerkt en na vervolgens 4 jaar als vertegenwoordiger hockey en wintersport bij Kubus Sports in Naarden te hebben gewerkt, begon het echt te kriebelen: ik wil mensen iets nieuws bieden in mijn eigen conceptstore!

_MG_5163 linkedin

Uitzonderingen bestaan zeker, maar ik heb echt hartstikke vaak in shops gedacht: dit kan beter! Hoe fijn is het als iemand echt tijd en aandacht voor je heeft, er altijd een bakje koffie klaar staat, kennis heeft van de artikelen in de winkel en voldoende ervaring heeft om daar iets nuttigs over te zeggen!

Ergens aan het begin van de zomer van 2014 heb ik, Bart van der Valk, besloten: ik ga het gewoon doen. Ik heb altijd graag consumenten geholpen, al zo vaak nagedacht over een eigen winkel en nu was daar mijn kans! Met hulp van veel familie en vrienden, waaronder onze goede vriendin en designer, Maaike van Boxtel, die het gave winkeldesign voor haar rekening heeft genomen, zijn we op 4 oktober 2014 open gegaan.

Ik denk dat Kustomaid zich kenmerkt door het unieke winkeldesign in combinatie met (Brabantse) huiselijkheid en een specialist die van zijn passie zijn werk heeft gemaakt. Als wintersportspecialist en bootfitter heb ik veel trainingen gegeven en ik weet vrijwel zeker dat ik voor ieder klant een perfecte skischoen kan vormen. Deze wintersportspecialisatie in combinatie met een eigentijdse denimboetiek maakt dat Kustomaid uniek is!

Wil je digitaal een indruk krijgen van de winkel?
Wij denken dat het nog beter is om zelf een keertje te komen kijken en een heerlijk bakje koffie te komen drinken op onze houten bank buiten of aan ons barretje binnen! Hopelijk tot snel!