Een kleintje en een eigen winkel: multitasken!!

10868128_754414211321454_1326224734964361968_nHet heeft helaas even geduurd, maar er is weer tijd om te bloggen :). Sinds 4 januari 2016 is onze allerliefste Nova erbij en we kunnen ons geluk niet op! Maarrr, we moesten ook zeker even een nieuw ritme vinden met z’n drieën. En hoewel we geluk hebben met een heel lief en makkelijk meisje (wat iedereen natuurlijk zegt over zijn/haar eigen kind), is onze wereld wel wat drukker geworden!

De nieuwe collectie is de laatste weken uitgeleverd en we hebben een lekker druk skiseizoen achter de rug. Oftewel, de dozen nieuwe collectie stapelen zich op in de winkel en er staat een rij skischoenen klaar die gebootfit (lees: aangepast) moet worden. Daarbij heb ik ook nog besloten dit jaar zelf ski’s en snowboards te waxen in de winkel en zijn er natuurlijk ook nog veel mensen die van de lekkere kortingen op jeans en bovenkleding komen genieten. Oftewel, drukke, maar gezellige tijden!

Thuis gaat de drukte inmiddels ook door, want Nova wil flesjes, in bad, knuffels en schone luiers en ook ik ben regelmatig aan de beurt. Met alle liefde natuurlijk, want ik word iedere keer weer immens blij van haar vrolijke hoofd! Sinds enkele weken heeft ze (ons) ritme te pakken en wordt ze (door moeders) overal mee naartoe gesjouwd. De winkel heeft ze al vaak bewonderd en hoewel het soms makkelijk zou zijn als ze zou slapen, zit ze liever klaarwakker op schoot achter de toonbank. Ze is er, zo te merken, erg graag bij, van wie zou ze dat hebben ;p?

Deel!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestGoogle+Share on StumbleUponShare on Redditshare on TumblrDigg thisBuffer this pageFlattr the authorEmail to someone